Prezident navštívil Poprad po roku a konštatoval, že mesto napreduje

10.11.2005 Poprad

Poprad 10. novembra (TASR) - O aktivitách Popradu, o relatívne nízkej 11-percentnej nezamestnanosti v meste i environmentálnych oceneniach popradského AquaCi...
Poprad 10. novembra (TASR) - O aktivitách Popradu, o relatívne nízkej 11-percentnej nezamestnanosti v meste i environmentálnych oceneniach popradského AquaCity informoval dnes prezidenta Ivana Gašparoviča primátor mesta Anton Danko.

Prezident vyzdvihol, že po roku od svojej poslednej návštevy môže konštatovať ďalšie pozitívne zmeny v tomto podtatranskom sídle.
Následne zavítal medzi žiakov Základnej školy s materskou školou na sídlisku Západ, kde počas celého uplynulého školského roku realizovali projekt na tému Som Európan žijúci v Európe. \"Keďže každý štát má hlavu štátu, tak sme tam zahrnuli aj nášho pána prezidenta, \" povedala piatačka Rebeka. O rok mladšia Tatiana sa zaujímala o to, v akom najlepšom športovom aute prezident už jazdil.
Na slávnostnom otvorení zhromaždenia Hospodárskeho klubu v hoteli Sobota v Spišskej Sobote potom vystúpil Ivan Gašparovič s príhovorom o postavení a funkciách štátu.
Krátko predpoludním sa v spoločnosti Tatramat v Poprade - Matejovciach stretne s jej vedením a pozrie si aj výrobu elektrických ohvievačov vody.
 

Vyberte región

mark